So Sorry.

Same category Entertainment (100654):
Popular videos:

Caption:
Une kam bërë një gabim të rëndë dhe të pa falshëm të gjykimit tim. dhe nuk pres të më falni jam thjesht këtu për të kërkuar falje (shprehur keqardhje). dhe cfare do te ndodhte ate dite ne mal ne nuk e kemi planifikuar. pra çfar rastisëm në pyll atë dit ishte e dukshëm e pa planifikuar. dhe reagimet ishin te paperpunuara pa filtere. asnjëri nga ne nuk dinim se si të reagonim. ose si të ndiheshim. une nuk duhej ta kisha postuar videon. është dashur të ulja poshte kamerat. dhe të ndaloja filmimin e asaj që po kalonim. ka shume gjera qe duhej te beja ndryshe por nuk bera. dhe për këtë. nga thellësia e zemres sime. më vjen keq. dua të kërkoj falje internetit. dua të kërkoj falje të gjith atyre që kan parë videon. dua të kërkoj falje të gjith atyre që kan qen të ndikuar ose te prekur nga sëmundje mendore. ose depresioni. ose vetëvrasja. por më me rëndësi dua të shpreh keqardhje viktimës. dhe familjes së tij. për fansat e mij që po i mbrojn sjelljet e mia. ju lutem mos. ato nuk meritojn të mbrohen. qëllimi me kanalin tim është që gjithmon të argëtoj. të kaloj kufijtë, të jem gjithëpërfshirës. në boten që jeton dhe e ndaj. pothuajse çdo gjë që bëj qëllimi nuk është asnjëher të jen pamëshirë, mizor. ose me qëllim të keq. siç thash kam bërë një gabim të madh dhe nuk pres të më falni. unë jam këtu vetëm të shpreh keqardhje. jam i turpëruar nga vetëvetja. jam i zhgënjyer nga vetëvetja. dhe premtoj që do të jem më i mirë. do të jem më i mirë. faleminderit !. .
Tags:  bird  comedy  daily  hollywood  logan  maverick  olympics  parrot  paul  suicide  vlog  so  sorry. 
Videos66

Uploaded:
Number of Views: 13,869,660
Number of Likes: 847,556
Category: Entertainment
 

You may also like: